Den digitala världen ger medborgare mer ekonomisk frihet

I takt med att digitaliseringen erövrat samhället har nya upplägg utvecklats inom den finansiella sektorn. Att ta ett lån var tidigare en relativt utdragen och krävande process, men idag har du möjlighet att låna pengar smidigt. Du behöver inte längre någon lång relation med en traditionell bank utan kan faktiskt få kredit även via andra upplägg.

Nätet är en effektiv plats om du behöver ekonomiska medel på kort tid. Olika digitala låneupplägg går enkelt att ansöka om helt online till rimliga villkor. När det gäller säkerhet för lånet finns det några varianter, Pantbanken är ett sätt.

Belåna dina smycken hos Pantbanken

På senare tid har det blivit allt mer populärt att låna pengar genom att belåna dina smycken. Tjänsten pantbanken är ganska ny i branschen och har på kort tid blivit en snackis generellt i finansvärlden. Hos Pantbanken får du helt enkelt möjligheten att låna pengar och få ekonomiska resurser i utbyte mot att dina smycken hålls som garanti. Antingen väljer du att betala ditt lån med vanliga pengar och ett normalt återbetalningsupplägg eller så används dina smycken som betalmedel. De säljs då på en auktion och beloppet blir dig tillhanda för att betala det tagna lånet hos Pantbanken.

Så här går det till

Det första du gör när du använder Pantbanken är att beställa en påse som du ska lägga dina smycken i och skicka in. Påsen har en förbetald frankering och du har även dina smycken försäkrade när de sänds på posten.

Du får omgående ett låneerbjudande när smyckena är Pantbanken tillhanda. Dina pengar kan finnas på kontot redan samma dag. Pengarna kan du låna hur länge som helst och antingen betalar du av hela lånet eller använder dina smycken som betalmedel. Skulle det bli något överskott från auktionen kommer du även att få det utbetalt.

Sveriges politik

total